Hvordan vælger du kontorlokaler der passer til dig?

Hvis du er på jagt efter de lokaler, der skal huse din virksomhed i fremtiden, er det vigtigt at du ser dig godt for. Det kan være fristende blot at takke ja til det første, det bedste kontor, du får tilbudt. Men dette er dog sjældent en god idé. 

Et kontor er ikke blot et kontor, men udgør rammen om dit og dine medarbejderes daglige virke. Derfor bør du være kræsen når det gælder leje af kontorlokaler. Du bør tænke i flere dimensioner, og ikke blot have fokus på et enkelt element som for eksempel pris eller indretning. Du har nemlig mange flere muligheder end du måske lige går rundt og tror.

I denne artikel kan du læse om de tre vigtigste faktorer, som du bør tage i betragtning, når du vælger kontorlokaler til din virksomhed.

  1. 1. Lokalernes opbygning og placering

Hvilken type kontorlejemål, du skal vælge, kommer i høj grad an på virksomhedens størrelse, type og branche. Som freelancer i en enkeltmandsvirksomhed kan du med fordel kigge i retning af en plads på et af de mange kontorhoteller, der er skudt op i og i nærheden af de større byer i Danmark. 

Med en plads i et velfungerende kontorfællesskab vil du kunne få glæde og gavn af et inspirerende miljø bestående af ligesindede. Selv om du er alene i din virksomhed, vil du aldrig være alene i et kontorfællesskab. Her er masser af muligheder for sparring og socialt liv. Og samtidig vil du på et fuldt serviceret kontorhotel kunne benytte dig af fælles faciliteter så som kantine, mødelokaler, hygge/pause rum og selvfølgelig toiletter.

For større virksomheders vedkommende vil det give mening med mere omfangsrige kontorlejemål. Her vil du i højere grad have indflydelse på lokalernes disposition, og dermed selv være herre over hvorledes disse skal indrettes.

  1. 2. Beliggenhed

Du bør også være opmærksom på hvor i landet du vælger at placere din virksomheds hovedsæde. Selv om hovedparten af din kommunikation med kunderne foregår online, giver det en vis mening af finde kontorlokaler i nærheden af din største kundeskare.

Befinder dine kunder sig således i Østjylland, kan du således med fordel tage et kig på det store udbud af kontorlokaler til leje i Aarhus. 

  1. 3. Ekstra faciliteter

Foruden kontorlokaler og de faciliteter, der som oftest hører med så som for eksempel toiletter, bør du overveje om du har behov for eksempelvis lagerlokaler, butikslokaler eller produktionslokaler. 

Mange kontorlokaler til leje tilbyder mulighed for ekstra lokaler i forlængelse af kontorerne. Så hvis det giver mening for dig at få ekstra faciliteter inkluderet i prisen, bør du kigge efter denne type kontorlejemål.

Posted in All

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *